Blue bar Nijmegen 4
Blue Bar Nijmegen 5
Blue Bar Nijmegen 6

Blue (Cocktail) bar Nijmegen

De De Blue Bar is een bar zoals er maar één in de wereld is. Hier ontstaan verhalen en verliefdheden, hier ontmoet je locals & globals. En kijk ook eens naar wat we allemaal schenken en serveren. Dat is al een wereld op zich.
 
Vele open wijnen, Champagnes, perfecte biertjes van tap en fles, een weelde aan killercocktails inclusief onze eigen Blue Gin & Blue Midnight Brew coffee liquer. Onze buitengewoon knappe bartenders maken vele infusions, siropen en garnituren zelf. Supervers, uiterst smaakvol.
 
De Blue Bar Beverage Bible is ons heilige boek voor een perfecte middag en avond. Wil je toch outside the bible? Heb je een speciale wens of een mooie cocktail memory? Vraag het gewoon. Als het kan maken we die met liefde voor je.

 

 

De Blue Bar is van woensdag tot en met zondag vanaf 15:00 uur de ideale hang-out om lekker te borrelen of te crashen met vrienden of zakelijke relaties.

 

Borrels en hapjes

Een intiem gesprek, een onverwachte ontmoeting met een Nijmeegse schone of een internationale hotelgast, een uitgelaten vrijdagmiddagborrel. Ontmoet, vier, deel en leef!

 

Trek gekregen? Of gewoon zin in iets lekkers? We hebben allerlei heerlijke happen en hapjes. Pinchos, antipasti, kazen, mediterrane hammen en worstsoorten, luxe chips & snacks, gegrilde groenten en nog veel meer. Klaar voor elke craving!

 

HIGH COCKTAIL

Onze High Cocktail is bijna een spirituele ervaring. Verzamel je vrienden en vriendinnen en geniet van de perfecte cocktail experience. Vier cocktails – klassiek en eigenzinnig – ter plekke geshaket en gestirred door onze geskillde bartenders. Begeleid door de hapjes en gerechtjes die je cocktails en e gezelschap nog meer laten shinen. En dat in onze Blue Bar, de mooiste hotelbar van Gelderland en omstreken. Of in onze Summer Bar, op het terras bij zomers weer.

 

– 4 cocktails + begeleidende gerechtjes
– Te reserveren van woensdag tot en met zondag
– Van 2 tot 10 personen (Meer mensen? Overleg even met ons)
– Een belevenis voor verjaardagen, bachelors, vrienden en vriendinnen, collega’s
– Twee uur genieten in de mooiste hotelbar of in de zomer op ons terras

 

 

 

Openingstijden Blue Bar Nijmegen*

 

Maandag en dinsdag Gesloten
Woensdag t/m zaterdag 15.00 – 00.00 uur
Zondag 15.00 – 23.00 uur

 

boek een kamer
  • Boek een kamer