Blue-bar-nijmegen-drinks
Juliette's Bar
Juliette Bar Nijmegen

Cocktails

Bij de Blue Bar geniet je van lekkere en bijzondere cocktails die de zintuigen prikkelen. Onze gezellige bar vind je op een prachtige locatie in het centrum van Nijmegen. De perfecte plek om te genieten van een heerlijke cocktail; samen met vrienden, met een romantische date of op de vrijdagmiddagborrel na een week hard werken.

 

Uitgebreide cocktailkaart

Wat jouw favoriete cocktail ook is, je vindt hem bij de Blue Bar. Op onze cocktailkaart vind je cocktails in de categorieën fris & volume, zoet-zuur, klassiek & sterk, after dinner en virgin (alcoholvrij). Ben je een groot fan van een frisse mojito, wil je een keer een goede Moscow Mule proberen of zweer je bij een Gin & Tonic? Al deze cocktails, en nog veel meer, vind je op onze cocktailkaart. Staat jouw favoriete cocktail er niet tussen? Vraag het onze bartender en hij of zij maakt hem voor je.

 

Bijzondere cocktails

Ervaar een bijzondere Gin & Tonic met onze eigen Blue Gin, ontworpen samen met wereldkampioen bartender Ivar de Lange. Achter onze bar vind je ervaren bartenders die weten hoe ze een goede cocktail voor je klaarmaken. Hierbij gebruiken zij natuurlijk alleen de beste dranken en uitsluitend verse ingrediënten. Drink je het liefst de hele avond jouw favoriete cocktail of heb je zin om een nieuwe cocktail uit te proberen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Gezelligste cocktailbar van Nijmegen

Bij Blue Bar in hartje Nijmegen drink je bijzondere en klassieke cocktails in een sfeervolle en historische ambiance. Dé eyecatcher van ons interieur is de prachtige tegelwand achter de bar. Een mooier uitzicht tijdens het drinken van een heerlijke cocktail ga je in Nijmegen niet vinden. Kom voor de lekkerste cocktails naar Blue Bar en proef ook direct de sfeer in de gezelligste cocktailbar van Nijmegen!

boek een kamer
  • Boek een kamer