Blue boardroom
Blue boardroom
Blue boardroom
Blue boardroom
Blue boardroom

Business & hospitality bij Blue

Alles voor uw zakelijke meeting

Blue geeft hospitality een vaste plek aan de vergadertafel. Er zijn twee ruime conference rooms voor zakelijke meeting, brainstorm, presentatie, sollicitatiegesprekken en office away from office. De conference rooms zijn afgescheiden maar maken wel deel uit van Blue. Dat betekent dat gastvrijheid de norm is: de faciliteiten en verzorging zijn van hoog niveau en naar wens in te richten. Onze inspirerende vergaderlocatie in Nijmegen is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.

 

 

Compleet verzorgd vergaderen in Nijmegen

Alles is mogelijk. Combineer een vergadering met lunch of diner. Laat een brainstorm volgen door een bijzondere borrel. Trakteer zakelijke relaties op een verblijf in het hotel. Organiseer een receptie, bedrijfsborrel of event. Blue maakt er een belevenis van. We hebben vaste arrangementen en maken graag een afspraak voor een offerte op maat.

 

 

Conference rooms

Twee stijlvolle conference rooms voor 14 personen elk. De ruimtes zijn te combineren. Alle (multimedia) faciliteiten zijn beschikbaar, er is gratis high speed WiFi. Te boeken van 07:00 tot 23:00 uur en in dagdelen. Verzorging op maat en in elke combinatie, met ontbijt, koffie en thee, lunch, borrel, afternoon snack, diner, overnachting. Blue heeft een eigen, besloten parkeerplaats.

 

 

Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan helpen we u graag verder. Neem contact met ons op via info@blue-nijmegen.nl of telefonisch op +31 24 7440094.

Airport service hotel blue taxi service nijmegen
Founding Fathers blue nijmegen exterieur
Taxi taxi nijmegen TCN
boek een kamer
  • Boek een kamer