Blue boardroom
Blue boardroom
Blue boardroom

Vergaderen in Nijmegen

Heb je een zakelijke meeting met een klant, een sollicitatiegesprek met die ene beoogde topkandidaat of organiseer je een informele brainstormsessie met collega’s? Het kan allemaal bij Hotel Blue. Wij beschikken over twee stijlvolle conference rooms die multifunctioneel inzetbaar zijn. Elke ruimte is geschikt voor maximaal 14 personen en zijn eventueel met elkaar te verbinden (maximaal 28 personen). Tijdens de vergadering kun je gebruikmaken van diverse hoogwaardige (multimedia) faciliteiten en er is gratis high speed WiFi. De conference rooms zijn in dagdelen te boeken van 07.00 uur tot 23.00 uur.

 

Bijzondere vergaderlocatie Nijmegen

Vergaderen bij Hotel Blue is niet zomaar vergaderen. De conference rooms zijn afgescheiden van het hotel en Brasserie MANNA, maar maken wel deel uit van Blue. Dit betekent dat onze hospitality ook hier de norm is. Niets is te gek. Wil je de vergadering combineren met een lunch of diner, wil je de brainstormsessie afsluiten met een bijzondere borrel, of wil je zakelijke relaties laten overnachten in ons hotel? Bij Blue is het allemaal mogelijk. Wij hebben vaste arrangementen, maar maken ook graag een voorstel op maat. Ook het met zorg uitgekozen interieur draagt bij aan een inspirerende omgeving voor succesvolle bijeenkomsten, vergaderingen of gesprekken. Kom vergaderen bij de meest complete vergaderlocatie van Nijmegen en ervaar waarom vergaderen bij Blue net even anders is.

 

Vergaderen in het centrum van Nijmegen

De locatie van Blue, gelegen in het centrum van Nijmegen, is perfect voor het organiseren van je bijeenkomst. Loop je na een dag vergaderen de deur uit, dan sta je direct in het bruisende centrum van Nijmegen; de oudste en gezelligste stad van Nederland! Het openbaar vervoer bevindt zich op een steenworp afstand en wij beschikken over een eigen besloten parkeerplaats.

 

Vergaderruimte reserveren

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een vergaderruimte reserveren? Laat ons weten wat je wensen zijn en wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar info@blue-nijmegen.nl of bel naar 024-744 00 94.

boek een kamer
  • Boek een kamer