Hotelinformatie

OPENINGSTIJDEN

Brasserie

Maandag – Dinsdag Gesloten
Woensdag – Donderdag – Zondag Geopend tot 23.00
Vrijdag – Zaterdag Geopend tot 23.30

Blue bar

Maandag – Dinsdag Gesloten
Woensdag – Zaterdag 15.00 – 00.00
Zondag 15.00 – 23.00

De hotelreceptie  is 24/7 open

OPENBAAR VERVOER

Hotel Blue ligt op 5 minuten loopafstand van Nijmegen Centraal Station. Dat is het knooppunt voor alle treinen en bussen.

TAXI

Taxi Centrale Nijmegen (TCN): +31 24 366 00 44, www.taxitcn.nl

AIRPORT SERVICE

Reserveer het transport van of naar het vliegveld via onze medewerkers.
Tarieven enkele reis (exclusief btw):

 

 • Schiphol Amsterdam € 175
 • Düsseldorf Airport € 175
 • Airport Weeze € 95
 • Brussels Airport Zaventem € 235
 • Rotterdam The Hague Airport € 160
 • Eindhoven Airport € 130

PARKEREN BIJ BLUE

Hotel Blue heeft een eigen besloten parkeerplaats aan de achterkant van het pand. Parkeren kan per dag en dagdeel.

Tarieven:

 • 24 uurs zonder E-parking €35,00
 • Dayuse (tijdens lunch of diner) €15,00
 • Nacht zonder E-parking €24,50
 • 24 uurs met E-parking €45,00 inclusief stroom
 • Nacht met E-parking €32,50 inclusief stroom

Blue is een officieel Tesla oplaadpunt. Wij beschikken over 4 oplaadpalen. Waarvan twee ook beschikbaar voor niet Tesla modellen. Reserveren is noodzakelijk.

VACATURES

Bekijk onze openstaande vacatures.

CADEAU VOUCHER

Het is altijd mogelijk om een cadeauvoucher van Blue cadeau te doen. De vouchers zijn verkrijgbaar bij de receptie van Blue. De voucher hoeft niet in 1 keer gebruikt te worden.

Na 1e ingebruikname is de voucher nog maximaal 2 jaar geldig. Vouchers zijn niet inwisselbaar voor contante. Bij verlies of diefstal kan de voucher niet vervangen worden.

Annuleringsvoorwaarde hotel en restaurant

In geval van annulering van je reservering is dit uitsluitend mogelijk per email: info@blue-nijmegen.nl.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.

Als je je hotelreservering annuleert vóór 12.00 uur op de (eerste) dag van aankomst op de ingangsdatum, hoef je geen annuleringskosten te betalen. Annuleer je op die dag ná 12.00 uur dan betaal je het volledige bedrag van de reservering. Kom je niet opdagen (no-show) dan ben je ook 100% van de reserveringswaarde verschuldigd

Roken in de kamers

Het gehele hotel is rookvrij. Op de balkons mag bij uitzondering gerookt worden, onder strikte voorwaarde dat er geen geuren, peuken of andere resten in de kamer achterblijven.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in ons gehele bedrijf met uitzondering van de buitenterrassen. Voor herkenbare hulphonden maken wij graag een uitzondering.

Lift

In Blue bevindt zich een personenlift die alle verdiepingen kan bereiken. Kamer 101, 301 en het longstay appartement zijn niet zonder gebruik van de trap bereikbaar.

Toegankelijkheid mindervaliden

Blue is deels toegankelijk voor mindervaliden. Een gelijkvloerse entree is bij de achteringang. Onze bar en Brasserie MANNA zijn goed bereikbaar voor mindervaliden. Er is op de begane grond een aangepast toilet. De kamers hebben geen voorzieningen voor mindervaliden.

24 uurs-service

Ons hotel heeft een 24 uurs-service. Hotelgasten kunnen Blue 24 uur per dag binnenkomen. ’s Nachts is de ingang wel gesloten voor de veiligheid van onze gasten. Als je aanbelt, doet de nachtportier direct voor je open. Op de dag van je reservering is de kamer vanaf 15.00 uur klaar voor check-in. Arriveer je vroeger, dan kun je uiteraard al wel je bagage bij ons achterlaten. Wij bergen deze in een afgesloten ruimte voor je op.

Betaalmogelijkheden

Wij hebben de voorkeur voor PIN-betalingen. Bij creditcardbetalingen accepteren wij Eurocard Mastercard, VISA, Diners Club, Discover, JCB, American Express en Union Pay.

boek een kamer
 • Boek een kamer