Twee restaurants, één gedachte.

Bij Hotel Blue vind je twee restaurants. Restaurant MANNA – vier panden verderop - verrast je graag met fine dining, culinaire vondsten met een hoofdrol voor vis, schaal- en schelpdieren. Bij Brasserie MANNA herontdek je de lievelingen uit de klassieke keuken, in een ongedwongen setting. Twee verschillende restaurants voor lunch of diner, verbonden door dezelfde opvatting over gastvrijheid en kwaliteit. Aan jou de keuze.

Trakteer elkaar op Restaurant MANNA. Maak een feestje van lunch of diner. We combineren streetfood met sterrengerechten en blijven je verrassen. MANNA is een wereldrestaurant met een grote liefde voor vis. Ga op culinaire ontdekkingstocht aan de hand van onze wereldkaart, laat je meevoeren door het Chefs Choice menu of neem een duik in onze Seafood Bar. Reserveer nu Restaurant MANNA.

Bij Brasserie MANNA ga je ongedwongen aan tafel met gezin, vrienden of gewoon met z’n tweeën. Lunch, high tea, diner: we serveren met trots de succesnummers uit de traditionele brasseriekeuken. Nadere introductie niet nodig. Al was je misschien vergeten hoe goed deze gerechten zijn. Bij Brasserie MANNA is koken nog steeds een ambacht. We houden van het vakmanschap, het oog voor detail, de liefde voor lokaal, de perfecte bereiding. Reserveer en geniet gewoon.

De bar van Hotel Blue is de ontmoetingsplek voor Nijmegenaren, bezoekers en internationale gasten. En als je even je blik kunt losrukken van je gesprekspartner, zie je wat we allemaal schenken en serveren. Vele open wijnen, champagnes, perfecte biertjes van tap en fles, een weelde aan killercocktails inclusief onze eigen Blue Gin.

boek een kamer
  • Boek een kamer