Summer blue bar 2
Summer blue bar 3
Summer blue bar 2
Summer blue bar

Welkom bij the Summer Blue Bar: De moeder van alle buitenbars!

De zomer staat voor de deur en dat betekent maar één ding… oké, misschien twee: terrassen en cocktails. Dat doe je natuurlijk bij dé hotspot van Nijmegen: the Summer Blue Bar. 

 

Laat je meevoeren in een wereld van creativiteit en smaak terwijl onze getalenteerde Blue-bartenders je verrassen met hun mixologie-kunsten. Geniet van unieke cocktails, elk een kunstwerk op zich, op het mooiste terras aan de Oranjesingel-boulevard. Hier worden jouw drankjes ter plekke geshaked en gestirred aan de buitenbar, waar de zomerse zon je verwarmt en de sfeer altijd goed is. Of je nu komt voor een ontspannen middag of een feestelijke avond, the Summer Blue Bar is de plek waar je wilt zijn!

 

Onze buitengewoon knappe bartenders trekken dit seizoen alles uit de kast om jou te verwennen met de meest unieke en spraakmakende creaties. Denk aan een prachtige Primavera in Toscana of een heerlijke La Luna Rossa. Gewoon lekker aan de buitenbar, zodat jij achterover kunt leunen en van het zomerse weer kunt genieten. 

 

Trek gekregen?

Trek gekregen? Of gewoon zin in iets lekkers? We hebben allerlei heerlijke snacks, zoals pinchos, antipasti, kazen, mediterrane hammen en worstsoorten, luxe chips & snacks, gegrilde groenten en nog veel meer. Klaar voor elke craving!

 

High Cocktail

Ook bij de kekke buitenbar kan je genieten van onze perfecte cocktail experience. Verzamel je vrienden en vriendinnen en geniet van deze bijna spirituele ervaring. Vier cocktails – klassiek en eigenzinnig – ter plekke geshaket en gestirred door onze geskillde bartenders aan de buitenbar. Begeleid door de hapjes en gerechtjes die je cocktails en gezelschap nog meer laten shinen.

 

– 4 cocktails + begeleidende gerechtjes
– Te reserveren van woensdag tot en met zondag
– Van 2 tot 10 personen (Meer mensen? Overleg even met ons)
– Een belevenis voor verjaardagen, bachelors, vrienden en vriendinnen, collega’s
– Twee uur genieten in de mooiste hotelbar of in de zomer op ons terras

 

 

Maak van deze zomer een verhaal om nooit te vergeten. Ontmoet locals & globals en ontdek de magie van the Summer Blue Bar.

 

*The Summer Blue Bar voor Hotel Blue is elke dag geopend als het 18 graden of warmer is.

boek een kamer
  • Boek een kamer